Sicrie

Sicrie

Oferta noastra cuprinde sicrie echipate in totalitate, realizate in Romania sau importate. Indiferent de modelul ales, materialul de fabricatie (brad, stejar, fag, tei, plop, zinc – pentru repatriere/expatriere) sau culoare (mahon, negru, bej, alb), calitatea sicrielor comercializate de Casa Zgamboi este ireprosabila.

In ceea ce priveste forma sau dimensiunea acestora, onoram chiar si cele mai exigente cerinte: sicriu cu lungimea de 120-220 cm, cu 4-6-8 colturi, capac simplu sau dubla deschidere.

Sicriele din oferta noastra sunt accesorizate cu:

– manere
– suruburi
– crucifix din plastic sau metal
– garnituri (respete) din satin sau matase

De asemenea, crucea de lemn este un accesoriu de nelipsit si trebuie asortata la culoarea sicriului, iar pe aceasta sunt inscriptionate datele persoanei decedate.

Sicriu echipat in totalitate

• Lenjerie (respete)
• Capitonaj capac
• Perna
• Orar mare
• Orar mic
• Panza fata
• Saltea absorbanta
• Manere
• Suruburi capac
• Crucifix

Putem configura pentru dvs. pachetul de servicii funerare complete in functie de sicriul dorit si va oferim consultanta pentru a face alegerea potrivita. Asadar, iata ce trebuie sa aveti in vedere inainte de a opta pentru un anumit sicriu:

1. Dimensiunea locului de inhumare

Dimensiunea standard a unei gropi fara constructii este de 200/70 cm, dar aceasta poate fi ajustata. In cazul unei cripte sau a unui cavou, luati in considerare faptul ca exteriorul constructiei poate fi mai mic decat dimensiunea interioara.

2. Dimensiunile defunctului(ei)

Spre exemplu, sicriele cu 6 colturi sunt recomandate pentru persoanele care au o constitutie mai mare in zona umerilor. De asemenea, tineti cont de greutatea si inaltimea persoanei decedate!

3. Culoarea sicriului

Culoarea se alege dupa preferintele dvs. sau ale persoanei decedate, daca aceasta a comunicat vreo dorinta expresa in acest sens, in timpul vietii.

4. Accesoriile sicriului

Puteti alege manere, crucifix si suruburi de inchidere din plastic sau metal, simple sau cu motive religioase.

5. Modele florale

Un sicriu poate fi simplu (lucios sau mat), fara model stantat, cu modele florale (frunzulite, cercuri, spirale) sau cu modele stantate (spre exemplu, Cina cea de taina).

6. Crucea si lenjeria sicriului

Sicriul pregatit pentru inmormantare, trebuie sa contina:

– lenjerie funerara
– orar mare, orar mic
– panza de fata
– perna
– voal si crucea pe care se va scrie numele persoanei decedate

Tinand cont de aceste informatii si apeland la o firma de servicii funerare complete, veti putea alege sicriul mult mai rapid si veti putea petrece mai mult timp alaturi de persoana decedata, pentru a va lua la revedere de la aceasta.

Tratam familia ta exact asa cum am trata-o pe a noastra.

Program NON STOP

Profesionalism

In cele mai incercate si grele momente va oferim toata implicarea noastra.

Omenie

Suntem de parere ca omenia, omenie cere si cinstea – cinste.

Promptitudine

Call Now Button