Servicii funerare

Consultanta predeces este gratuita, face parte din categoria de servicii funerare puse la dispozita dvs. de compania noastra si este oferita la orice ora din zi sau noapte tuturor celor care vor sa fie informati si doresc sa anticipeze costuri, proceduri sau alte detalii esentiale, care pot fi ignorate in momente dificile.

Atunci cand se produce un deces, trebuie sa apelati la serviciile unei firme de pompe funebre care cunoaste obiceiurile, ritualurile si traditiile crestine ale ingropaciunii. Firma de servicii funerare va avea grija ca pregatirea inmormantarii sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Incinerarea persoanei trecute in nefiinta se face doar la solicitarea familiei care organizeaza funerariile sau daca defunctul si-a exprimat clar aceasta dorinta in timpul vietii. Singurul loc unde se practica incinerarea in Romania este crematoriul uman de la Vitan-Barzesti din capitala Bucuresti.

Procedura de imbalsamare confera persoanei decedate un aspect aproape identic cu infatisarea reala, permite familiei si celor apropiati sa pastreze o imagine vie a celui pe care l-au indragit si, nu in ultimul rand, se castiga timpul necesar pentru organizarea ceremoniei de inmormantare.

Transport funerar in Teleorman, Alexandria, Rosiori de Vede, Turnu Magurele, Zimnicea, Videle, judetul Ilfov, Bucuresti precum si pe tot teritoriul Romaniei. Va punem dispozitie masini funerare speciale pentru ca ceremonia inmormantarii sa fie cat mai bine organizata.

Intrebari frecvente

Servicii funerare

Serviciile funerare complete inseamna ca firma de pompe funebre sa se ocupe de obtinerea actelor, demararea procedurilor specifice si organizarea inormantarii sau incinerarii, incluzand atat aspectele legale, cat si pe cele religioase. Mai pe scurt servicii funerare complete inseamna ca ne ocupam de absolut tot pentru ca dumneavoastra sa va puteti petrece timpul alaturi de cei apropiati.

Pretul pachetelor de inmormantare incepe de la 0 lei (gratuit pentru pensionari, cu cuponul de pensie) si poate creste in functie de tipul si numarul de produse si servicii funerare oferite. Un pachet funerar complete include sicriul complet, produsele religioase si alimentare dar si cheltuielile totale cu serviciile aferente.

Decesul poate avea loc in orice moment iar inceperea rapida a tuturor procedurilor specifice este absolut necesara, atat din motive organizatorice cat si de igiena, in special in timpul sezonului cald. Firma noastra de pompe funebre ofera servicii funerare complete non-stop asa ca puteti sa apelati oricand.

O firma de pompe funebre ofera servicii funerare complete precum produse funerare ca: sicrie, pachete pentru pomana si parastas, coroane si jerbe, monumente funerare. Serviciile funerare oferite sunt: constatare deces, imbalsamare, transport funerar, inhumare / incinerare, repatriere decedati si consultanta funerara precedes.

Transportul funerar reprezinta unul dintre cele mai importante servicii funerare si se realizeaza prin intermediul unor masini speciale, respectand toate normele de igiena la nivelul Uniunii Europene. Pe langa transportul decedatului te putem ajuta cu transportului familiei, rudelor, preotilor precum si a produselor funerare.

Call Now Button