Imbalsamare

Imbalsamare – Tanatopraxie

Procedura de tanatopraxie confera persoanei decedate un aspect aproape identic cu infatisarea reala, permite familiei si celor apropiati sa pastreze o imagine vie a celui pe care l-au indragit si, nu in ultimul rand, se castiga timpul necesar pentru organizarea in cele mai mici detalii a ceremoniei de inmormantare.

Activitatea de tanatopraxie se desfasoara intr-un cadru legal, in spatii special amenajate, laboratoare corect utilate conform normelor europene in vigoare. In functie de fiecare situatie si dorintele familiei, procedura de tanatopraxie poate fi practicata in unele cazuri si la domiciliu unde a avut loc decesul, de catre personal avizat si specializat in servicii funerare complete.

Servicii funerare de imbalsamare

Imbalsamarea este procedeul medical care are ca scop prezervarea corpului persoanei decedate din momentul decesului pana la funeralii, oferindu-i astfel un aspect cat mai natural si cat mai aproape de cel real. Imbalsamarea se efectueaza dupa eliberarea certificatului constatator de deces, cat si a avizulului Directiei de Sanatate Publica, pentru a oferi rudelor idoliate posibilitatea de a sta cat mai mult timp aproape de persoana pierduta. Dupa efectuarea acestei proceduri se elibereaza certificatul de imbalsamare, document obligatoriu pentru transportarea defunctului in sicriu si depunerea acestuia la capela. Imbalsamarea este efectuata doar de catre personal calificat in acest sens, cu experienta si cu avizele sanitare necesare eliberate de catre directiile sanitare ale localitatilor respective.

Servicii funerare de cosmetizare a defunctului

Acest procedeu este foarte important deoarece este compus din servicii precum: aranjamentul facial, toaletarea si igienizarea corpului, apoi imbracarea persoanei decedate cu hainele puse la dispozitie de familie.

Morga privata

Noile prevederi ale legii funerare 102/2014 si H.G. 741/2016 precizeaza ca trupul neinsufletit nu poate ramane la domiciliul unde a avut loc decesul sau la unitatea sanitara privata (camin/azil batrani/centru ingrijire) mai mult de doua ore de la momentul decesului. Firma noastra de servicii funerare complete va pune la dispozitie serviciul de preluare a decedatui in vederea tanatopraxiei, imbalsamarii, igienizari si conservarii optime in conditii identice celor de la unitatile sanitare locale. Defunctul va fi preluat de la domiciliu sau azilul unde a survenit decesul si dus la morga companiei noastre ce dispune de toata aparatura frigorifica speciala, cu masa de inox pentru toaletare/cosmetizare si instrumente sanitare specifice pentru efectuarea practicilor uzuale de imbalsamare/tanatopraxie, conform normelor nou aprobate. Gazduirea in morga noastra privata se face pe durata solicitata de familie, acest serviciu fiind necesar in special pentru a astepta o ruda sau un prieten apropiat ce trebuie sa vina la inmormantare de la o distanta mare din strainatate sau cand sunt probleme cu privire la acte, locuri de veci ori multe alte motive neprevazute. Corpul decedatului, conservat, poate fi expus familiei in cele mai bune conditii de igiena si va avea un aspect cat mai aproape de normal, fiind apoi transportat catre capela, biserica sau cimitir.

Camera frigorifica mortuara

Oferim servicii funerare complete, inclusiv de pastrare a defunctului(ei) in camera noastra frigorifica mortuara pentru un timp indelungat, aceasta fiind omologata in conformitate cu normele in vigoare si acreditata de directia sanitara locala. Camera frigorifica este proiectata pentru a putea conserva defunctul(a) pentru mai mult timp, iar ceea ce detine compania noastra este un produs nou care se incadreaza in toate standardele. Temperatura de functionare este de -10/15°C. Aceasta este mentinuta constanta, datorita peretilor din poliuretan izolati cu spuma sub inalta presiune, si in acelasi timp asigurata pentru a preveni incediile. De asemenea, pentru mentinerea constanta a temperaturii, un rol important il are termostatul digital ce poate fi setat pentru perioade lungi de timp in functie de necesitatile de conservare.

Sala pregatire defunct

Noile norme sanitare recent aprobate obliga firma de servicii funerare sa detina in proprietate o sala de pregatire a persoanelor decedate. Prin urmare, pentru ca suntem o companie ce isi respecta clientii, va punem la dispozitie serviciul de toaletare/imbracare/tanatopraxie intr-un cadru igienic/septic cu mese de inox, fara a mai crea neplaceri familiei defunctului cu privire la practicile mai sus mentionate. Acest serviciu reda familiei timpul necesar pentru a se reculege intr-un asemenea moment, fiind o situatie normala si fireasca pentru o echipa de specialisti si cu experienta ca a noastra.

Serviciile mai sus mentionate fac din compania noastra unul din cei mai apreciati prestatori de servicii funerare de pe raza judetului Teleorman si a orasului Bucuresti. Logistica noua a acestor proceduri ne confera o clasare in varful firmelor de profil existente, cu o echipa ce are in spate experienta si professionalismul de care dumneavoastra aveti nevoie.

Imbalsamare – Tanatopraxie

Procedura de tanatopraxie confera persoanei decedate un aspect aproape identic cu infatisarea reala, permite familiei si celor apropiati sa pastreze o imagine vie a celui pe care l-au indragit si, nu in ultimul rand, se castiga timpul necesar pentru organizarea in cele mai mici detalii a ceremoniei de inmormantare.

Activitatea de tanatopraxie se desfasoara intr-un cadru legal, in spatii special amenajate, laboratoare corect utilate conform normelor europene in vigoare. In functie de fiecare situatie si dorintele familiei, procedura de tanatopraxie poate fi practicata in unele cazuri si la domiciliu unde a avut loc decesul, de catre personal avizat si specializat in servicii funerare complete.

Serviciile mai sus mentionate fac din compania noastra unul din cei mai apreciati prestatori de servicii funerare de pe raza judetului Teleorman si a orasului Bucuresti. Logistica noua a acestor proceduri ne confera o clasare in varful firmelor de profil existente, cu o echipa ce are in spate experienta si professionalismul de care dumneavoastra aveti nevoie.

Tratam familia ta exact asa cum am trata-o pe a noastra.

Program NON STOP

Profesionalism

In cele mai incercate si grele momente va oferim toata implicarea noastra.

Omenie

Suntem de parere ca omenia, omenie cere si cinstea – cinste.

Promptitudine

Call Now Button